Keresés

Életképek

img_8677.jpg

Névnap

2019. július 21. vasárnap
Dániel, Daniella
05:12 20:42

Holnap
Magdolna, Magda
napja lesz.

Nagyigmánd Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendelete szerint módosul az étkezési díjak befizetésének rendje az oktatási/nevelési intézményeinkben.

Eddig az elszámolási időszakban kellett befizetni az étkezési díjakat (pl.: a 2018. szeptemberi étkezési díjat 2018. szeptemberében kellett kifizetni, majd az esetleges túlfizetéseket a következő hónapból vontam le).

A módosítás szerint átállunk az utólagos díjbeszedésre, tehát a 2018. októberi étkezési díjakat 2018. novemberében kell majd csak kifizetni. Ennek előnye, hogy nem lesznek túlfizetések, hiszen a leétkezett hónap elteltével a ténylegesen elfogyasztott adagszámok kerülnek csak kiszámlázásra. (A tanév végén ügyelni kell majd arra, hogy a 2018. júniusi étkezési díjakat csak 2018. július hónapban szedem majd be.)

Mindezek ellenére az októberi fizetési napok nem maradnak el, hogy az illetékeseknek legyen lehetőségük az esetleges hátralékokat törleszteni.

Aki már befizette a szeptember hónapot, azzal novemberben találkozunk legközelebb, a banki utalóknak is csak novemberben küldöm majd a következő utalási számlát a 2018. október hónapról.

Egyes vendégétkezőkkel már korábban átálltunk az utólagos fizetésre, az ő esetükben minden a megszokottak szerint folytatódik.

Az étkezéseket a továbbiakban is a megszokott módon lehet majd lemondani: iskola/óvoda titkárságon, iskola/óvoda konyhán, illetve nálam telefonon vagy e-mailben. Az étkezés lemondását legkésőbb az adott nap reggel 08:00-ig fogadjuk el.

A felmerülő étkezési díjbefizetéssel kapcsolatos kérdéseitekkel keressetek bátran személyesen, telefonon a 06203352721-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Copyright © 2015 Minden jog fenntartva.